tiistai 15. toukokuuta 2012

Rakas lukija

Heipä hei vaan kaikille teille rakkaille mutta tällä hetkellä vielä olemattomille lukijoilleni!

Kuka minä olen? En lähde tarkemmin esittelemään itseäni, sillä sanoma on tärkeämpi kuin sen sanoja. Olen ihminen, joka on kokenut muutaman viime vuoden aikana melkoisen herätyksen. Paatuneena hedonistina ja materialistina koteloiduin ja ympäristöhihhuliksi kuoriuduin. Sittemmin maailma on näyttäytynyt minulle hieman erilaisena paikkana kuin ennen, sillä ne kuuluisat suomut taisivat pudota silmiltäni. Tai sitten vain heräsin siitä unesta, josta Yrjö Kallinen aikoinaan ansiokkaasti puhui ja kirjoitti. Ihan kuin kenelläkään ei olisi reaalimaailmasta enää minkäänlaista otetta. Mitä helvettiä täällä ylipäätään tapahtuu ja miksi kukaan ei tee asioille mitään!? Miettikääpä vaikka minuutin ajan, mitä tässä maailmassa tapahtuu. Aivan uskomattoman irvokas meininki, eikö totta? Ja me annamme sen jatkua.

Miksi perustin blogin? Luen jokseenkin runsaanlaisesti ajankohtaisia ympäristöaiheisia juttuja sekä niihin liittyvää keskustelua. Monesti aivoissani alkaa raksuttaa jos jonkinlaisia ajatuksia, joten miksipä en jakaisi niitä kaikille kivoille kanssaihmisille! Jospa joku vaikka saisi niiden pohjalta vielä paremman idean, ja lopulta nämä ajatukset saattaisivat jalostua koko maailman pelastavaksi superideaksi. Jes! Ajattelin myös, että jonkun mielestä voisi olla aika mainio juttu, jos näitä ympäristöön liittyviä asioita löytyisi jostain jonkinlaisena koottuna pakettina. Tietenkin tämä blogi auttaa minua myös vuodattamaan henkilökohtaisia kyyneleitäni luonnon ja ympäristön puolesta. Voi voi luontoa...

Lisäksi minulla olisi suunnitelmissa, että jakaisin blogissani myös joitain luonto- ja retkikokemuksiani, vinkkejä mielenkiintoisesta kirjallisuudesta, dokumenteista, blogeista sekä kaikenlaisesta sellaisesta, joka mielestäni saattaisi inspiroida ja kannustaa ihmisiä pohtimaan asioita uudelta kantilta. Erityisesti haluan innostaa ihmisiä luontosuhteen pohdiskeluun.

Olen siis loppujen lopuksi aivan vakuuttunut siitä, että nykyinen systeemi on täysin paska ja pilaa meidän maapallomme vähitellen melko elinkelvottomaksi. On siis korkea aika heittää järjestelmä sinne minne se kuuluu eli romukoppaan. Tätä fiaskoa ei nimittäin kannata edes kierrättää. "Mitäs sitten nykyjärjestelmän tilalle senkin hippi, häh?" joku haluaa varmasti kysyä. No en tiedä, mutta mietitään sitä yhdessä!

Parhain terveisin,
Liro

P.S. Blogin ulkoasu päivittyy haluamaani tilaan sitä mukaa, kun opin tätä käyttämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti